Friday, 8 May 2015

Bronte Kids Playspace


 Bronte, Sydney, New South Wales
Construction: J M Landscapes

Bronte Kids was a challenging site to work on due to its position. The centre is situated at the bottom of the gully and access to the site had to be negotiated with a neighbor. The site is overshadowed by massive established trees and is surrounded by unit blocks and residences. The brief called for the design to fit the existing space with minimal change to levels and to incorporate the existing level changes into the design. Before and after shots speak for themselves.

After 2015      


Before 2014


After 2015

After 2015


After 2015


After 2015


After 2015


After 2015


Before 2014


After 2015


After 2015


Before 2014


After 2015



Before 2014



After 2015


After 2015


Before 2014


After 2015


After 2015


After 2015


After 2015


After 2015


After 2015


Before 2014


After 2015


After 2015


Before 2014


 After 2015


After 2015


 Before 2014


After 2015

Post a Comment